2023

Lär dig binda de bästa flugorna med Johan Klingberg – en av Sveriges duktigaste flugfiskare och flugbindare. Johan är dessutom en uppskattad och entusiasmerande föreläsare samt redaktör på Allt om Flugfiske.

Vår eminente flugfiskare JOHAN KLINGBERG är återigen med hos oss som guide och kursledare. Vi får lära oss onödigt mycket på många olika områden, Johan är ju med, som vi flugfiskare vill lära oss mer om. Både erfarna flugfiskare, oerfarna samt nybörjare…
Välkomna till en spännande weekend på Hökensås under någon av årets mest spännande perioder. Kanske under tidig höst, då regnbågarna har haft tid på sig att förvildas och då har intagit ett naturligt beteende. Vi slår på stort och har tillgång till sjöar som annars är svåråtkomliga med vanliga fiskekort!

Johan Klingberg, redaktör för tidningen Allt om Flugfiske, kommer att vara med som guide och instruktör. Tillsammans med Johan kommer du bland annat att lära dig ett entomologiskt fiskesätt baserat på de insekter som präglar regnbågen på hösten.

Under helgen kommer vi att ges tillfälle att pröva årets sista VULGATAFISKE, lura strandnära regnbågar, utveckla våra kast och för den som vill binda nya spännande flugor under kvällarna. Dessutom kommer en spännande meny med både grillat och långkok att erbjudas i kombination med god dryck under hela helgen. I år har vi även med flytringsfiske och Captain Morgan!

Denna weekend erbjuds endast till 8 personer.

Du når oss för frågor kring kurserna på info@wahnlandsstugor.se eller 070.2608497.

Johan Klingberg